Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa

Captured World on Suntuubin syövereihin vuonna 2014 perustettu kopiointisivusto, joka tarjoaa toistaiseksi vain toisille Suntuubi-sivustoille suunnattuja ulkoasuja, CSS-koodeja ja vieraskirjakoodeja kopioitavaksi.  

Sivuston tarjonta ei ole laajuudessaan vielä mikään päätä huimaava, mutta ulkoasujen ja koodien määrä kasvaa ylläpitäjän innokkuuden vaihtelun mukaan. Käyhän silti vilkaisemassa tämän hetkistä tarjontaa, josko sieltä löytyisi jotain juuri sinun sivustoasi varten.

Tilausulkoasuja en tee ilmaiseksi, mikä on hyvä huomioida, jos sellaista on tulossa pyytämään. Tilausulkoasujen tekeminen on sen verran aikaa ja vaivaa vaativaa, että en rupea väsäämään sellaista ilman pientä korvausta.

~Lilian

Sivusto avattu: 19.7.2014

Sivut toimivat parhaiten Mozilla Firefoxilla tai Google Chromella. Internet Explorer näyttää koodit väärin.
Muita selaimia en ole testannut.


| Copyt Linkinvaihto | Toivotut ulkoasut |

Päivitysboksi

new 27.8.2017 - Päivitetty versio ensimmäisestä hevosulkasta [Link] sekä uusi kyseiseen ulkkaan sopiva viekkukoodi [Link]

4.8.2017 - Koodien osalta päivitetty versio kaniulkasta on ilmestynyt [Link]. Ulkka sai myös siihen sopivan viekkukoodin [Link]

22.7.2017 - Päivitetty versio sivujeni kaikkein ensimmäisestä ulkasta on ilmestynyt! Maisemaulkka sai itselleen uudet koodit ja taustan [Link] sekä niihin sopivan viekkukoodin [Link]. Päivitettävien ulkkien listaan kuuluu myös muutama muu vanha ulkkani, jotka jossain välissä saavat uudet koodit ja mahdollisesti uudet taustat. Ulkoasun osiin tai asetteluun en todennäköisesti koske. Harkitsen myös poistavani muutaman vanhoista ulkistani.

20.7.2017 - Nyt Css-oppaaseen kuuluu osio "Kysymyksiä ja vastauksia", johon laitan kaikki saamani kysymykset vastauksineen. Siitä kannattaa ensin katsoa, onko joku jo kysellyt juuri samaa, mitä olet itse tulossa kysymään.

17.7.2017 - Uusi susiulkka [Link] sekä siihen sopiva viekkukoodi [Link]

9.7.2017 - Uusi Ginga Densetsu Weed -ulkoasu [Link] sekä siihen sopiva viekkukoodi [Link]

2.7.2017 - Kolme uutta vieraskirjakoodia

30.6.2017 - Jos jollakulla ei toimi kategorioiden tai otsikoiden kuvat ulkassa, kopioikaa ulkan CSS-koodi uudestaan! Photobucket oli tehnyt aika ikävän tempun ja muuttanut kuvien jakamisen muille sivuille maksulliseksi, minkä takia piti hieman kikkailla.

11.6.2017 - Nyt olisi saatavilla Css-opas asiasta kiinnostuneille!

3.6.2017 - Vihdoin sain aikaiseksi tehdä täydellisen ulkoasun päivityksen! Samalla sain lisättyä kauan suunnittelemani chatin ja päivitysboksin, ja tästä boksista saakin jatkossa nopeasti tsekattua, josko uusia ulkkia tai koodeja olisi ilmaantunut.
©2017 Kopiointisivusto Captured World - suntuubi.com