Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa

Captured World on Suntuubin syövereihin vuonna 2014 perustettu kopiointisivusto, joka tarjoaa toistaiseksi vain toisille Suntuubi-sivustoille suunnattuja ulkoasuja, CSS-koodeja ja vieraskirjakoodeja kopioitavaksi.  

Sivuston tarjonta ei ole laajuudessaan vielä mikään päätä huimaava, mutta ulkoasujen ja koodien määrä kasvaa ylläpitäjän innokkuuden vaihtelun mukaan. Käyhän silti vilkaisemassa tämän hetkistä tarjontaa, josko sieltä löytyisi jotain juuri sinun sivustoasi varten.

Tilausulkoasuja en tee ilmaiseksi, mikä on hyvä huomioida, jos sellaista on tulossa pyytämään. Tilausulkoasujen tekeminen on sen verran aikaa ja vaivaa vaativaa, että en rupea väsäämään sellaista ilman pientä korvausta.

~Lilian

Sivusto avattu: 19.7.2014

Sivut toimivat parhaiten Mozilla Firefoxilla tai Google Chromella. Internet Explorer näyttää koodit väärin.
Muita selaimia en ole testannut.


| Copyt Linkinvaihto | Toivotut ulkoasut |

Päivitysboksi

new 17.7.2017 - Uusi susiulkka [Link] sekä siihen sopiva viekkukoodi [Link]

9.7.2017 - Uusi Ginga Densetsu Weed -ulkoasu [Link] sekä siihen sopiva viekkukoodi [Link]

2.7.2017 - Kolme uutta vieraskirjakoodia

30.6.2017 - Jos jollakulla ei toimi kategorioiden tai otsikoiden kuvat ulkassa, kopioikaa ulkan CSS-koodi uudestaan! Photobucket oli tehnyt aika ikävän tempun ja muuttanut kuvien jakamisen muille sivuille maksulliseksi, minkä takia piti hieman kikkailla.

11.6.2017 - Nyt olisi saatavilla Css-opas asiasta kiinnostuneille!

3.6.2017 - Vihdoin sain aikaiseksi tehdä täydellisen ulkoasun päivityksen! Samalla sain lisättyä kauan suunnittelemani chatin ja päivitysboksin, ja tästä boksista saakin jatkossa nopeasti tsekattua, josko uusia ulkkia tai koodeja olisi ilmaantunut.
©2017 Kopiointisivusto Captured World - suntuubi.com